fbpx

Alle priser er inkl. Moms og angivet i danske kroner.
Persondatapolitik For at De kan indgå købsaftale med Hey Darling via www.heydarling.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Dette er nødvendigt for at kunne levere din bestilling. Personoplysningerne registreres på vores server og slettes hvis kontoen ikke har været aktiv i 5 år. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af Deres udtrykkelige samtykke, således at De er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kun administrative medarbejdere har adgang til personoplysninger. Oplysninger afgivet til Hey Darling videregives eller sælges ikke videre til tredjemand, og der registreres aldrig personfølsomme oplysninger.

Som kunde på har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret. Læs mere ved at se vores persondatapolitik.

Ved online bestilling bærer du ansvaret for at de indtastede adresseoplysninger er korrekte.

Forsendelsesgebyr: 110 KR.

Leveringstider i Danmark : 3-5 hverdage

Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, prisændringer og udsolgte varer samt leveringsfejl fra PostDanmark.

Det er muligt at annullere sin ordre ved at kontakte os samme dag som ordren er afgivet. Fortrydelsesret: Kortholder har 14 dages returret, fra varens modtagelse, på alle varer som ikke er fødevarer, såfremt de returneres i uåbnet tilstand.

Betalingsbetingelser: Betaling kan kun ske over kredit-/betalingskort. Du kan betale med Visacard, Mastercard, Eurocard, JBC Card, Visa Electron eller via bankoverførsel.

Vi gør opmærksom på at fakturaen sendes på email ved ordreafsendelsen. Tjek evenutelt din spam-indbakke, hvis den ikke når frem.

Med venlig hilsen

HEY DARLING

CVR 38734148

FOOD BAR & TAKE AWAY.

Øster Farimagsgade 24 
2100 København Ø

BOOK BORD
TAKE AWAY

Mandag - torsdag. 17:00—22:00
Fredag - lørdag. 17:00—24:00
Søndag. 17:00—22:00

Find vej.
Smiley.

STREET KITCHEN.

Værftets Madmarked
Ny Kronborgvej 2, 3000 Helsingør

Lørdag. 11:00—20:00
Søndag. 11:00—18:00

Find vej.
Smiley.